fbpx

Împreună cu specialiștii clinicii noastre am realizat o listă cu 5 dintre cele mai întâlnite afecțiuni și simptomele acestora

Într-o lume din ce în ce mai agitată, afecțiunile psihice devin din ce în ce mai frecvente în rândul pacienților. Împreună cu specialiștii clinicii noastre am realizat o listă cu 5 dintre cele mai întâlnite afecțiuni și simptomele acestora.

  1. Depresia, care afectează starea de spirit, gândirea și comportamentul pacientului și care se manifestă prin tristețe, oboseală, probleme cu somnul și pierderea interesului pentru diverse activități.
  2. Tulburările alimentare, caracterizate de tendința pacientului de a găsit un refugiu în alimentație.
  3. Anxietatea, care poate afecta atât starea emoțională cât și cea fizică a pacientului, având printre simptome sentimente de neliniște, teamă, palpitații și transpirație excesivă.
  4. Schizofrenia este  o boală gravă care afectează, gândirea, percepția și comportamentul unei persoane. Pacienții care suferă de schizofrenie prezintă simptome precum deliruri, gândire dezorganizată și halucianții.
  5. Tulburările bipolare, caracterizate de schimbări bruște ale stării de spirit.

În cadrul centrului nostru medical, pentru tratarea, diagnosticarea și prevenirea afecțiunilor psihice beneficiați de consult de specialitate GRATUIT dacă veniți cu bilet de trimitere de la medic către specialitatea psihiatrie.

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Programează-te!