Consult de specialitate nefrologie GRATUIT prin C.A.S.
  Nefrologia este o ramură a medicinei interne și se ocupă cu studiul funcției rinichilor și a bolilor de rinichi. Denumirea de nefrologie își are originea în limba greacă: νεφρός (nephros) – rinichi și λόγος (logos) – știință.

  Nefrologia tratează patologia renală non-chirurgicală, pre și post-chirurgicală, precum și afectarea renală din boli sistemice: diabet zaharat, hipertensiune arterială (HTA), vasculite, colagenoze.

  Consultația de specialitate, completată de ecografie renală, examenul sumar de urină și investigații sanguine specifice în unele cazuri (producți de retenție azotată, probe de inflamație, etc.) diagnostichează și stabilește tratamentul specific pentru afecțiuni foarte frecvente în practica medicală: infecții urinare, litiaza renală, gută, insuficiență renală, boli chistice ale rinichiului, glomerulonefrite, tumori renale.

  Specialistul nefrolog precizează utilitatea și momentul inițierii dializei, tipul de dializă indicat fiecărui caz în parte, monitorizează evoluția și tratează complicațiile pacienților aflați în tratament prin dializă cronică.

  Serviciu Medical
  Tarif
  Decontat C.A.S cu bilet de trimitere de la medic
  Consult inițial
  200 Lei
  GRATUIT
  Control
  100 Lei
  GRATUIT
  Consult inițial + EKG
  320 Lei
  Referat medical
  150 Lei
  Diferențele dintre hipertiroidism și hipotiroidism, două afecțiuni ale glandei tiroide.
  Sezonul toamnei poate aduce cu sine unele provocări pentru persoanele cu afecțiuni cardiace
  Prevenția în cardiologie are un rol crucial în menținerea sănătății inimii și a sistemului circulator.
  La HermaMed Center, pacienții beneficiază de consultații gratuite în specialitatea Nefrologie.