Clinica HermaMed Center lucrează la confluenţa dintre două ştiinţe – informatică şi medicină.
  În momentul de faţă utilizăm numai echipament de înaltă calitate pentru diagnostic şi tratament în medicină netradiţională.
  Sarcina noastră este să oferim servicii performante şi să creăm maximum de confort posibil pacienţilor, în timp ce investigăm pentru cea mai bună soluţie necesară. Suntem convinşi că multe instrumente pentru diagnostic şi tratament destinate medicinei netradiţionale, vor fi în timp la nivelul celor tradiţionale ultraspecializate. Acum vă vom oferi şansa de a face un pas mai departe şi să încercaţi această tehnologie chiar azi. Majoritatea acestor tehnologii sunt viitorul.

  Ce este şi ce nu este acest instrument?

  Aparatul este din ultima generaţie şi are capacitatea de a scana şi diagnostica emisia energetică a întregului organism uman, de la aparate şi sisteme până la nivel celular şi cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsă între 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 până la 85%. Viteză de lucru e remarcabilă (de 8-10x mai rapid decât majoritatea aparatelor de biorezonanță folosite în momentul de faţă. Totuşi această aparatură nu face parte din clasa instrumentelor medicale.

  Cum funcţionează acest tip de aparat?

  Este un instrument sensibil la biorezonanță magnetică a câmpului energetic uman. Printr-un sistem de senzori vibraţia emisă de câmpul energetic uman este transmisă la aparat, care o prelucrează cu ajutorul calculatorului şi a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corecţie energetică de precizie (Meta Terapie) şi poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient în diagnostic, tratament şi profilaxie.Are opţiunea de Meta-Terapie, adică de corecţie bioinformațională energetică şi laser.

  Programul ne permite investigarea şi analizarea tuturor organelor, ţesuturilor şi celulelor:

  Structura tuturor organelor, structura celulară, inclusiv prezenţa microorganismelor – bacterii, virusuri, fungi, helminţi (viermi). Odată testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicaţia pe care tocmai o foloseşte pacientul, sau selectarea remediilor în funcţie de schimbările pe care urmează să le producă acele remedii în organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).

  Face testarea sângelui, a urinei şi testarea alergologică, fără a fi necesară prelevarea de probe biologice.
  Depistează afecţiunile în stadiu iniţial de evoluţie.
  Pacientul are posibilitatea de a vedea pe un monitor absolut tot ce vede doctorul şi primeşte lămuriri asupra fiecărei etape de diagnostic şi terapie. La plecare primeşte un dosar cu raportul NLS imagistic comparativ (înainte şi după tratament) şi lista similarităţilor spectrale (diagnosticul scris).

  Pe scurt, metoda de diagnostic nonliniară (NLS) permite:

  • realizarea unei recunoaşteri calitative a condiţiilor de funcţionare ale organismului

  • controlul eficienţei şi efectului diferitelor metode de influenţă terapeutică şi a abilităţilor de adaptare ale organismului în timpul tratamentului

  • evaluarea naturii unei patologii

  Fiecare afecţiune poate fi prezentată ca o eroare în sincronizarea armonioasă a unui obiect biologic. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la rândul lor pot fi privite ca oscilaţii electromagnetice dezechilibrate care interferează cu funcţionarea normală a organismului.

  Serviciu Medical
  Tarif
  Decontat C.A.S cu bilet de trimitere de la medic
  Monitorizare
  100 Lei
  Boala Crohn este o afecțiune inflamatorie intestinală, care determină inflamația și ulcerația tractului digestiv.
  Biorezonanța este o metodă nouă de diagnostic, utilizată din ce în ce mai des.
  Toamna s-a instaurat și odată cu ea apar și alergiile!