Consult de specialitate reumatologie GRATUIT prin C.A.S.
  Reumatologia este o specialitate medicală care se concentrează pe depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea afecțiunilor non-chirurgicale ale aparatului locomotor. Această ramură medicală este derivată din medicina internă și se ocupă de diverse afecțiuni, inclusiv patologie degenerativă, patologie articulară și a țesuturilor moi legată de suprasolicitare și degenerativă, patologie infecțioasă articulară, patologie metabolică și patologie inflamatorie autoimună. Pentru diagnosticarea acestor afecțiuni, medicul specialist în reumatologie utilizează diverse mijloace, cum ar fi analize biochimice, teste imunologice, teste genetice, examene imagistice și teste funcționale.

  Dacă prezentați simptome precum dureri articulare persistente, oboseală, slăbiciune musculară, mobilitate redusă, inflamație locală sau deformare articulară, este important să vă prezentați la medicul specialist în reumatologie pentru evaluare și tratament adecvat. Terapiile utilizate includ tratamentul medicamentos, procedurile de recuperare și terapiile complementare, cum ar fi acupunctura, homeopatia sau fitoterapia.

  Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii în această specialitate, inclusiv consultații de specialitate, controale și teste de osteoporoză.

  Serviciu Medical
  Tarif
  Decontat C.A.S cu bilet de trimitere de la medic
  Consult de specialitate
  200 Lei
  GRATUIT
  Control
  130 Lei
  GRATUIT
  Infiltrații acid hialuronic
  825 Lei
  Infiltrații colagen
  600 Lei
  Test osteoporoză
  100 Lei
  GRATUIT
  Tratament diprofos
  125 Lei
  Administrare tratament
  100 Lei
  Referat medical
  150 Lei
  Cele mai frecvente 5 afecțiuni reumatologice întâlnite în rândul pacienților
  Știai că, reumatismul poate afecta și organele interne precum inima, plămânii sau rinichii?
  Afecțiuni reumatice ce se agravează iarna