fbpx

Efectuează un set de analize și află dacă suferi de Hepatita A

Hepatita A este una dintre cele mai vechi boli cunoscute de oameni, ce reprezintă o inflamație a ficatului și care de-a lungul timpului a fost o cauză semnificativă de morbiditate și pierderi socio-economice.

Contractarea virusului Hepatic A este predominantă pe cale fecal-orală și cel mai frecvent este cauzată de igiena deficitară a mâinilor, modul de preparare al alimentelor, călătoriile în zonele endemice, utilizarea de droguri ilicite injectabile sau consumul de fructe de mare crude.

Simptomele afecțiunii le veți simți după aproximativ 4 săptămâni de la infecția cu virusul și pot include febră, dureri de cap, greață, scădere în greutate, prurit, crampe musculare și icter tegumentar, acompaniat de urină închisă la culoare.

Pentru a diagnostica această boală specialiștii recomandă efectuarea unui set complet de analize, care în cadrul clinicii noastre are un tarif de 100 lei. Rezultatele analizelor le veți primi în doar 30 de minute, iar acestea includ Fosfatază alcalină, Amilază, GGT, TGO, TGP, Uree, Glicemie, Colesterol total și Bilirubină totală.

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Programează-te!