fbpx

Simptome care pot indica o problemă cu inima și sunt trecute cu vederea vara.

Căldura de afară e copleșitoare, iar specialiștii ne recomandă să evităm statul în soare dacă suferim de afecțiuni cardiace. Dar ce facem atunci când nu știm că suferim de afecțiuni cardiace? Vă recomandăm să faceți o programare la centrul nostru medical pentru un consult de specialitate.

În continuare vă prezentăm 4 simptome care vara vă pot păcăli.

1.Lipsa de aer

Senzația de sufocare deși poate fi pusă pe seama temperaturii ridicate, este un simptom comun al bolilor cardiovasculare.

2.Transpirația

Chiar dacă stați relaxați, tot transpirați, dar puneți acest aspect pe seama caniculei? Nu uitați că transpirația este cel mai des simptome întâlnit pentru infarctul miocardic.

3.Amețeala

Dacă vă odihniți suficient, iar de multe ori sunteți lipsiți de vlagă și amețiti, vă recomandăm efectuarea unui control de specialitate.

4.Tusea

Acest simptom este deobicei asociat cu trecerea brusca de la cald la rece, dar tusea nejustificată poate fi semnul unei boli de inimă

Dacă prezentați aceste simptome efectuați un consult de specialitate. Veniți cu bilet de trimitere de la medicul dumneavoastră de familie către specialitatea cardiologie și consult este GRATUIT.

 

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Programează-te!