fbpx

Fibrilația atrială este cea mai frecventă aritmie susținută.

Fibrilația atrială este cea mai frecventă aritmie susținută și care afectează aproximativ 2% din populație, prevalența sa crescând cu vârsta.

Ca și pacient simptomele generale pe care le simțiți vor fi palpitațiile, dificultatea de a respira, dureri toracice, amețeli și senzație de oboseală. Un simptom mai grav care poate duce chiar până la deces este apariția unui accident vascular cerebral.

Dacă ați prezentat simptome generale ca cele de mai sus, vă așteptăm la centrul nostru medicial pentru efectuarea unui consult de specialitate. Beneficiați de consultații cardiologice gratuite, dacă veniți cu bilet de trimitere de la medicul dumneavoastră de familie către specialitatea cardiologie.

În urma consultului de specialitate pentru confirmarea diagnosticului, medicii noștri specialiști vă pot recomanda efectuarea unor analize de sânge generale, a unei ecocardiografii sau a unei electrocardiograme, toate aceste proceduri putând fi efectuate în cadrul clinicii noastre.

Tratamentul va avea ca scop ameliorarea simptomelor și menținerea unei frecvențe cardiace optime, incluzând medicamente din clasa anticoagulantelor, antiaritmice sau antiagregante.

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Programează-te!