fbpx

Conduită antisocială, deviantă și chiar agresivă?

Vă așteptăm la un consult de specialitate deoarece este posibil să suferiți de tulburare de conduită.

Veniți cu bilet de trimitere  de la medicul dumneavoastră de familie către specialitatea psihiatrie și beneficiați de consultație de specialitate GRATUITĂ! 

Afecțiunea este de obicei declanșată de factori de mediu precum dezavantaj social, statutul socio – economic scăzut, izolare socială, violență domestică sau de probleme cronice sau deficite cognitive. Netratate la timp acestea pot influența viața pacientului în mod negativ, atât pe plan personal cât și profesional.

Cum se manifestă afecțiunea? Simptomele sunt ușor de observat și constă în comportament agresiv, disruptiv, tendință de fraudă și de încălcare periodică a regulilor.
Odată prezentat la medicul nostru specialist și al confirmării diagnosticului, principala metodă de tratament va fi psihoterapia, care are ca rol învățarea pacientului de a își controla furia în moduri mai adecvate și acceptate social.

Pentru efectuarea unei consultații trebuie să faceți programare telefonică la unul din numerele ? 0332 443 445 sau ? 0751 966 812, iar ulterior vă așteptăm cu servicii medicale de înaltă calitate la centrul nostru medical situat în Iași pe strada Vasile Conta nr.9.

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Programează-te!