fbpx

Când trebuie să mergeți la medicul psihiatru

Medicii noștri specialiști diagnostichează afecțiunile psihice în urma observării unor simptome. Cu cât afecțiunea este diagnostică mai rapid, cu atât mai repede putem începe procedurile de tratare ale bolii.

Când trebuie să veniți la medicul specialist? Mai jos vă vom prezenta 5 simptome frecvente ale bolilor psihice, iar dacă prezentați aceste simptome vă așteptăm la centrul nostru medical. Consultațiile sunt #GRATUITE dacă veniți cu bilet de trimitere ? de la medicul dumneavoastră de familie către specialitatea psihiatrie.

1️⃣ Apatia și izolarea. Dacă ați devenit o persoană care evită să ieșiți cu prietenii sau chiar să le răspundeți la telefon, poate fi un semn că suferiți de depresie.

2️⃣ Efervescența emoțională. Acest simptom este caracterizat prin agitație permanentă, veselie nejustificaă sau iritație vădită.

3️⃣ Probleme cu somnul. Aproximativ 80% din persoanele care suferă de o boală psihică au probleme cu somnul.

4️⃣ Probleme cognitive. Dacă ați început să vă pierdeți capacitatea de concentrare și uitați frecvent lucrui importante, care vă afectează viața de zi cu zi, este posibil să suferiți de o afecțiune psihică.

5️⃣ Comportamentul neobișnuit – atunci când dintr-o persoană introvertită deveniți brusc o persoană vorbăreață.

Programați acum un consult de specialitate la unul din numerele de telefon ?0332 443 445 sau ?0751 966 812 pentru a preveni acest tip de afecțiuni. Specialiștii noștri vă așteaptă la centrul nostru medical situat în Iași pe strada Vasile Conta nr.9.?

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Programează-te!