fbpx

Afecțiuni diagnosticate prin Biorezonanță Magnetică

Alegeți o metodă modernă de diagnostic pentru a evalua starea dumneavoastră generală de sănătate, biorezonanța magnetică!

Diagnosticul prin biorezonață magnetică se remarcă în primul rând prin precizia sa pentru organe de până la 95% și la nivel celular de până la 85%. De asemenea un avantaj principal al acestei metode de diagnostic este dată de faptul că e nedureroasă, neinvazivă și poate fi efectuată de majoritatea pacienților, oferind o imagine de ansamblu al întregii stări de sănătate a organismului.

Tariful unei monitorizări este de 100 lei, iar pentru a face o programare trebuie să sunați la unul din numerele 0332 443 445 sau 0751 966 812.

În cadrul unei monitorizări medicul nostru specialist va primi informații despre situația dumneavoastră medicală precum: starea imunității organismului, alergii, sensibilități, intoleranțe, riscul activității unor virusuri sau bacterii, deficiența de minare sau vitamente, disfuncții hormonale sau existența unor toxine în corp. De asemenea cu ajutorul biorezonanței magnetice putem diagnostica diverse afecțiuni ale organelor precum inima, plămâni, ficat sau stomac.

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Programează-te!