Despre Dr. Ștefan-Eduard Popescu

Medic specialist

Specialitate medicală

Cardiologie

Titulatură

Medic Specialist

„Știință și conștiință în slujba pacientului.”

Dr. Ștefan-Eduard Popescu este un medic specialist cardiolog cu o experiență de peste 5 ani în domeniul medical. Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a urmat apoi rezidențiatul în cardiologie la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde a obținut rezultate remarcabile.

Este un profesionist dedicat care se preocupă în a oferi pacienților săi cea mai bună îngrijire medicală posibilă. Este un medic extrem de calificat, cu o vastă cunoaștere a domeniului cardiologiei. De asemenea, este un comunicator eficient, care este capabil să explice pacienților, într-un mod clar și accesibil, diagnosticul și tratamentul acestora.

Acesta este un medic empatic care înțelege importanța relației medic-pacient. Este un ascultător atent, fiind capabil să stabilească o legătură cu pacienții săi și să le ofere suportul de care au nevoie.

Face parte și din echipa secției de Cardiologie Intervențională din cadrul Spitalului Sf. Spiridon, pacienții cu afecțiuni pot beneficia de internare și observare în cadrul acestei secții.

Boala coronariană – principalele simptome.
Sezonul toamnei poate aduce cu sine unele provocări pentru persoanele cu afecțiuni cardiace