Despre Dr. Baroi Livia Genoveva

Medic primar

Specialitate medicală

Chirurgie Vasculară

Titulatură

Medic primar

 

Dr. Baroi Livia Genoveva din pasiunea pentru semenii săi și pentru a fi de ajutor comunității din care face parte, urmează cursurile Facultății de Medicina “Gr.T.Popa”, absolvind în anul 1995 cu media de licență 9.69. În anul 2003 obţine titlul de medic specialist în specialitatea chirurgie generală iar în anul 2006 în urma unui examen riguros obţine titlul de medic specialist în specialitatea Chirurgie Vasculară. În anul 2007 din dorința de a putea învăța și îndruma viitorii medici susține examenul pentru obţinerea titlului de asistent universitar, disciplina Chirurgie Vasculară – catedra de chirurgie, UMF “ Gr. T. Popa”, Iaşi.

Fiind o fire ambițioasă dorește să acumuleze cât mai multe cunoștințe în domeniul său, astfel obţine competența naţională de Ultrasonografie generală în anul 2011 și de asemenea devine medic primar în specialitatea Chirurgie Vasculară. Tot din anul 2011 este medic primar chirurgie vasculară – Clinica de Chirurgie Vasculară în cadrul Spitalul Sf. Spiridon, Iaşi.

În anul 2014 are loc susţinerea publică a tezei de doctorat cu titlul “Indicaţii de tratament în boala arterială periferică multisegmentară prin tehnici hibrid de revascularizare”, apreciată cu calificativul “Foarte bine”. Iar în anul 2015 susține examenul pentru obţinerea titlului universitar de şef lucrări, disciplina Chirurgie Vasculară – catedra de Chirurgie, UMF “ Gr. T. Popa”, Iaşi

Dr. Baroi Livia Genoveva este autoarea sau coautoarea mai multor cărți, capitole din cărți, articole medicale și coordonator științific al mai multor lucrări atât în limba română cât și în limba engleză. Participă la congrese medicale atât în țară cât și în strainătate, dar și la cursuri naționale și internaționale.

Boala arterială periferică – afecțiunea în care arterele care furnizează sânge membrelor inferioare devin îngustate sau blocate.
Linfedemul este o colecție de lichid care determină umflarea mâinilor și a picioarelor.