Despre Dr. Anca Dumitrescu-Bordianu

Medic primar

Specialitate medicală

Chirurgie Vasculară

Titulatură

Medic Primar

„Știință și conștiință în slujba pacientului.”

Dr. Anca Dumitrescu-Bordianu, fire tenace si muncitoare, urmează cursurile Facultății de Medicină ‘’Gr.T.Popa”, absolvind în anul 2008 cu media la Licență 9.60. În perioada rezidențiatului în chirurgie vasculară cu pregătire în cadrul Clinicii Chirurgie Vasculară ‘’Sp. Sf. Spirirdon’’ Iași, decide a completa studiile din România cu încă 2 ani (2013-2015) ca medic bursier în Belgia la o universitate de prestigiu Université catholique de Louvain | UCLouvain.

Obține în anul 2016 titlul de medic specialist în specialitatea Chirurgie Vasculară cu media 9.66 și continuă experiența ca și chirurg vascular în sistem privat. În anul 2021 urmează cursurile Universității de Medicina si Farmacie ‘’Gr.T.Popa’’ Iași cu obținerea competentei în Ultrasonografie generală.

Actualmente doctorand al Universității de Medicina si Farmacie ‘’Gr.T.Popa’’ Iași, în sprijinul pacienților, susține și un program intensiv de gărzi în cadrul Clinicii Chirurgie Vasculară ‘’Sp. Sf. Spirirdon’’ Iași.

În programul de educație medicala continuă participarea la congrese medicale și cursuri naționale și internaționale cu viza finală în beneficiul pacienților.

Linfedemul este o colecție de lichid care determină umflarea mâinilor și a picioarelor.
Aveți o senzație de oboseală, greutate și neliniște?