Terapeut Lucian Cucu

„Este mai uşor să previi decât să tratezi pentru că sănătatea este cel mai important lucru”

    Născut în Iaşi în anul 1984, a terminat cursurile gimnaziale şi liceul “Cuza-Vodă” în anul 2003 cu specializarea “Tehnician Telecomunicaţii”.

    După absolvirea Facultăţii de Chimie din cadrul Universităţii “A.I.Cuza”  în anul 2007 cu titlul  “Licenţiat în Chimie” şi a “ Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic”, precum şi a masteratului “Produse de Origine Vegetală: medicament, supliment nutritiv, aliment” din cadrul UMF , Facultatea de Farmacie în anul 2009, s-a angajat că Reprezentant vânzări suplimente nutritive.

    În anul 2014 a urmat cursurile de Terapii Complementare, urmate de cursurile de Anatomie şi cursurile de Biorezonanță – Testarea bioenergetică a sistemelor biologice.

    În anul 2014 a fost avizat că Terapeut în Terapii Complementare (cod COR223008), înregistrat în Registrul Unic al Practicienilor de Medicină Complementară/Alternativă din România la specializarea “Terapie cu Biocâmp-Biorezonanța”.

    Începând cu anul 2014 lucrează cu aparatul de biorezonanță Biospect pe diagnosticare energetică şi terapie prin Biocâmp-Biorezonanța.