Despre Terapeut Lucian Cucu

Terapeut

Specialitate medicală

Biorezonanță magnetică

Titulatură

Terapeut

„Este mai uşor să previi decât să tratezi pentru că sănătatea este cel mai important lucru.”

Născut în Iaşi în anul 1984, a terminat cursurile gimnaziale şi liceul “Cuza-Vodă” în anul 2003 cu specializarea “Tehnician Telecomunicaţii”.

După absolvirea Facultăţii de Chimie din cadrul Universităţii “A.I.Cuza”  în anul 2007 cu titlul  “Licenţiat în Chimie” şi a “ Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic”, precum şi a masteratului “Produse de Origine Vegetală: medicament, supliment nutritiv, aliment” din cadrul UMF , Facultatea de Farmacie în anul 2009, s-a angajat că Reprezentant vânzări suplimente nutritive.În anul 2014 a urmat cursurile de Terapii Complementare, urmate de cursurile de Anatomie şi cursurile de Biorezonanță – Testarea bioenergetică a sistemelor biologice.

În anul 2014 a fost avizat că Terapeut în Terapii Complementare (cod COR223008), înregistrat în Registrul Unic al Practicienilor de Medicină Complementară/Alternativă din România la specializarea “Terapie cu Biocâmp-Biorezonanța”.

Începând cu anul 2014 lucrează cu aparatul de biorezonanță Biospect pe diagnosticare energetică şi terapie prin Biocâmp-Biorezonanța.

Boala Crohn este o afecțiune inflamatorie intestinală, care determină inflamația și ulcerația tractului digestiv.
Biorezonanța este o metodă nouă de diagnostic, utilizată din ce în ce mai des.