bogdan_anisei fiziokinetoterapeut

Despre Bogdan Anisiei

Fiziokinetoterapeut

Specialitate medicală

Fiziokinetoterapie

Titulatură

Fiziokinetoterapeut

„Adevărul este dincolo de noi…”

Născut în capitala Moldovei, Iași, în anul 1977, încă din adolescență de la vârsta de 14 ani a avut o chemare precoce spre studiul formelor de mișcare asiatice. Astfel din dorința de a cunoaște cât mai multe despre această disciplină la numai 17 ani a primit inițierea în tehnica manuală terapeutică. Această tehnică la îndrumat spre a urma prima școală medicală de profil, în 1997 înscriindu-se la cursurile Școlii Postliceale Sanitare “Grigore Ghica-Voda”, secția Balneofizioterapie.

Dorința de cunoaștere continuă l-a condus în anul 2000 să se înscrie la Facultatea de Fiziokinetoterapie și Recuperare Medicală, moment în care a demarat și primele inițiative profesionale în domeniul privat.

Experiențele și specializările acumulate din anul 2002 pe Aerobic, Fitness, Specialități de masaj Asiatic, Osteopatie, Reflexoterapie, Trigger Therapy, Stretch Therapy etc, îl definesc profesional printr-un stil propriu de abordare a patologiei întâlnite și totodată dobândind abilitatea de a putea comunica și conecta cu pacientul.

În cei 17 ani de activitate a activat majoritar în domeniul privat, singura modalitate de lucru care îi oferă libertatea de a se dedica cu toate metodele, instrumentele și abilitățile personale să recupereze funcțional pacienții care au urgent nevoie de ajutor.

Din 2011 este formator autorizat ANC pe Cursuri de Tehnician Maseur, din 2013 este furnizor de Cursuri Tehnici Speciale Manuale, iar din 2017 este examinator AJPIS Iași pentru cursurile de scurtă durată, Tehnician Maseur și Instructor Aerobic-Fitness.

Durerea lombară este o cauză importantă să vă prezentați la centrul nostru.