Despre Dr. Andra Pascal

Medic specialist

Specialitate medicală

Obstetrică – Ginecologie

Titulatură

Medic Specialist

„Știință și conștiință în slujba pacientului.”

Cu o expertiză solidă în domeniul obstetricii și ginecologiei, Dr. Andra Pascal este o prezență de încredere în îngrijirea sănătății femeilor. Se remarcă prin competența sa în ultrasonografie obstetricală și ginecologică, precum și în colposcopie. Este specializată în estetica ginecologică și medicina regenerativă, aducând un plus de încredere și confort pacientelor sale.

Cu o pregătire profesională solidă și o experiență extinsă în domeniul obstetricii și ginecologiei, și-a desăvârșit abilitățile în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași, iar apoi a continuat să se specializeze în timpul rezidențiatului la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Cuza-Vodă” din Iași.

După obținerea titlului de medic specialist, și-a desfășurat activitatea la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Huși, iar în prezent activează la Spitalul Clinic “Elena Doamna” din Iași, unde s-a concentrat în special pe planificarea familială.

În practica sa, acordă o importanță deosebită comunicării medic-pacient, considerând-o esențială pentru înțelegerea completă a diagnosticului și tratamentului. Se angajează să ofere un mediu confortabil și prietenos, unde promptitudinea, empatia și profesionalismul reprezintă aspecte definitorii ale actului medical.

Cu pasiune și devotament pentru îngrijirea sănătății femeilor, este mereu dedicată să ofere cele mai bune soluții și tratamente pentru fiecare pacientă, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții și sănătății acestora.

Menopauza – semne și simptome.
Endometrioza – cauze și simptome.