Despre Dr. Anca Mircea

Medic specialist

Specialitate medicală

Urologie

Titulatură

Medic Specialist

„Urologia este o artă a îngrijirii complete a omului, în care succesul constă în a oferi pacienților nu doar tratamentul adecvat, ci și compasiunea și încrederea necesară în timpul călătoriei lor către sănătate.” – Dr. David B. Samadi

Absolventă a Universității Transilvania de Medicină din Brașov în anul 2018, și-a dorit încă de pe băncile facultății o carieră medicală în specialitatea urologie, de aceea după absolvirea universității, a ales să își dezvolte competențele la Spitalul Dr. CI Parhon din Iași, terminând rezidențiatul în anul 2023.

Pe parcursul pregătirii sale, a dobândit competențe solide în gestionarea afecțiunilor precum infecțiile urinare, litiaza renală, cancerul căilor urinare, incontinența urinară și disfuncțiile erectile.

Deșii se află la început de drum consideră că este important de a pune întotdeauna nevoile și confortul pacienților pe primul loc și să își concentreze eforturile pentru a le oferi cele mai bune soluții.În afara activității sale clinice, este pasionată de cercetare și educație medicală menținând cunoștințele actualizate prin participarea la conferințe și cursuri postuniversitare, precum și prin lecturile relevante din domeniul urologiei. Acest angajament continuu înseamnă că pacienții beneficiază de cele mai recente informații și tehnici în tratamentul afecțiunilor urologice.

În întâmpinarea nevoilor dumneavoastră medicale primare, am creat serviciul HermaMed Line.
Diferențele de temperatură din această perioadă, pot duce la apariția răcelii!