Durerea toracică cunoscută și sub denumirea de angină pectorală este cauzată de către fluxul sangvin scăzut către inimă, fiind un simptom al bolii coronariene.


Durerea toracică cunoscută și sub denumirea de angină pectorală este cauzată de către fluxul sangvin scăzut către inimă , fiind un simptom al bolii coronariene. Pacienții noștri au descris această durere ca o greutate mare ce le-a fost pusă pe piept sau ca o menghină care le strânge pieptul.Pe lângă această durere sau disconfort în zona toracică mai puteți prezenta simptome precum greață, oboseală, amețeală, transpirații, durere care se răspândește în brațe, gât sau umăr și dificultăți de respirație.În această perioadă dacă prezentați aceste simptome puteți evita un drum la specialist , apelând la serviciul nostru HermaMed Line, beneficiind de consult de specialitate la distanță.Aflați mai multe despre serviciul HermaMed Line accesând adresa https://hermamedcenter.ro/hermamed-line/
În întâmpinarea nevoilor dumneavoastră medicale primare, am creat serviciul ☎️ HermaMed Line, unde medicii noștri de familie vă pot face un consult inițial online ?.În această perioadă sunt recomandate doar deplasările urgente la medicul de familie ??‍⚕️, pentru a preveni expunerea la COVID-19 ?. În întâmpinarea nevoilor dumneavoastră medicale primare, am creat serviciul ☎️ HermaMed Line, unde medicii noștri de familie vă pot face un consult inițial online ?.

Astfel, dacă prezentați simptome ușoare precum dureri de cap, amețeli, dureri ușoare în anumite zone ale corpului ?, dureri în piept, probleme digestive, palpitații, anemie sau observați apariția unor eczeme la nivelul pielii, pentru a evita o deplasare la medic, puteți programa o consultație ??‍? în siguranță accesând pagina hermamedcenter.ro/hermamed-line. De asemenea puteți apela la acest serviciu și dacă cel mic se simte rău.

#HermaMedCenter #HermaMedLine #ConsultatiiOnline #MedicinaDeFamilie #sanatate #medical #Iasi

În această perioadă echipa noastră vine cu vești bune❗️ Sunteți la un click distanță ?‍? de un consult de specialitate❗️

În această perioadă echipa noastră vine cu vești bune❗️ Sunteți la un click distanță ?‍? de un consult de specialitate❗️

Lansăm serviciul ☎️ HermaMed Line, prin care puteți beneficia de consult de specialitate la distanță, evitând astfel deplasarea la medic ?‍⚕️ și prevenind creșterea riscului de a vă contamina cu COVID-19.


Destinat tuturor persoanelor, serviciul are la bază 4 pași simpli:

1️⃣  Ne contactați telefonic sau faceți o programare online, iar în cel mai scurt timp un reprezentant HermaMed Center va lua legătura cu dumneavoastră;
2️⃣  Ne trimiteți documentele medicale, ca specialistul nostru să facă o analiză anticipată a problemei dumneavoastră de sănătate;
3️⃣  Discutați cu specialistul nostru la data și ora stabilită;
4️⃣  După discuția cu specialistul nostru, veți primi pe email toate documentele medicale emise de medic (scrisoarea medicală, rețeta, schema de tratament etc).

Suntem în continuare alături de dumneavoastră, oferindu-vă servicii medicale ? de înaltă calitate în deplină siguranță.

#HermaMedCenter #HermaMedLine #ConsultatiiOnline #sanatate #medical #Iasi

Deoarece în această perioadă șansele de a avea momente de anxietate sau depresie cresc, Dr. Herman vă recomandă câteva activități care vă ajută să preveniți aceste momente:
Deoarece în această perioadă șansele de a avea momente de anxietate sau depresie cresc , Dr. Herman vă recomandă câteva activități care vă ajută să preveniți aceste momente:Faceți câteva exerciții fizice ușoare singuri sau împreună cu persoana cu care locuiți, astfel preveniți sedentarismul.

Jucați diverse jocuri de societate cu familia sau online cu prietenii.

Acum e momentul să terminați puzzle-ul ăla mare.

Gătiți împreună cu jumătatea voastră o rețetă nouă.

Selectați-vă cu atenție sursele de informare și citiți articole despre domeniile care vă interesează.

Întâlniți-vă cu prietenii în video conferință, pentru a vedea fețe noi.

Citiți postările noastre despre sănătatate.Dr. Herman vă dorește o săptămână frumoasă și vă reamintește să evitați pe cât posibil ieșirile din casă în această perioadă.Dacă aveți de administrat un tratament sau aveți o urgență ușoară, vă așteptăm la centrele noastre de permanență

Dacă aveți de administrat un tratament ? sau aveți o urgență ușoară pentru care în mod normal v-ați duce la medicul de familie, vă așteptăm la centrele noastre de permanență ?.

Deoarece în weekend și de sărbătorile legale unitățile de medicină de familie nu au program, în întâmpinarea dumneavoastră vin centrele de permanență medicale. Aceste unități au ca scop asigurarea asistenței medicale ??‍⚕️ primare de care pot beneficia atât persoanele asigurate C.A.S cât și cele neasigurate.?

Atunci când prezentați simptome precum creșterea intensității durerii de cap ?, amețeli, dureri abdominale ce persistă și nu deteriorează starea de sănătate sau reacție alergică, puteți să vă prezentați la centrul nostru de permanență pentru a fi consultat de medicul de gardă.

Dacă ați avut un accident rutier ?, după confirmarea personalului sanitar calificat, ca și pacient vă puteți prezenta la centrul nostru de permanență pentru eventualele plăgi, contuzii sau incidente minore.

Vă așteptăm la unul din cele ? 2 centre de permaneță HermaMed Center situate în Iași pe str. Vasile Conta nr.9 și în Comuna Belcești.

#HermaMedCenter #CentruDePermanenta #medical #sanatate #Iasi #Belcesti

2 din 1000 de persoane suferă de cefaleea cluster, care este considerată ca una dintre cele mai mari dureri de cap pe care le puteți experimenta ca pacient.

2 din 1000 de persoane ? suferă de cefaleea cluster, care este considerată ca una dintre cele mai mari dureri de cap pe care le puteți experimenta ca pacient.?

Pe lângă durerea de cap ce poate radia și în jurul feței sau a gâtului, roșeața ochiului pe partea afectată, umflarea sau nasul curbat pe partea afectată, durerea unilaterală și transpirație la nivelul frunții și feței pe partea afectată sunt semne ce indică prezența cefaleei cluster și este recomandată vizita la un specialist.?


În cadrul centrului nostru ? beneficiați de consult de specialitate GRATUIT ? pentru a diagnostica și trata afecțiune, dacă veniți cu bilet de trimitere ? de la medic către specialitatea neurologie.

#HermaMedCenter #neurologie #medical #sanatate #Iasi

Afecțiuni reumatice ce se agravează iarna

Sezonul de iarnă are frumusețea sa datorită sărbătorilor, în schimb umiditatea și temperaturile scăzute pot crea un disconfort sau chiar agrava anumite probleme reumatice. Am discutat cu specialiștii noștri în reumatologie care ne-au prezentat 3 afecțiuni care necesită o atenție sporită în acest sezon și câteva recomandări pentru ameliorarea simptomelor.
Read More

Colita – afecțiune gastroenterologică

Populațiile vestice sunt mai expuse riscului de instalare al colitei, din cazua supraalimentației și a sedentarismului.

Ce este colita?

Colita este o inflamație a intestinului gros(colonului) ce poate fi cauzată de numeroși factori, printre care enumerăm boala Crohn și reacțiile alergice.

Read More

Știați că cele mai multe decese sunt cauzate de bolile cardiovasculare❓

Știați că cele mai multe decese sunt cauzate de bolile cardiovasculare? Iar cea mai frecventă afecțiune a inimii este anghina pectorală

Obezitatea, colesterolul crescut, sedentarismul, alcoolul și tutunul sunt câțiva din factorii care cresc riscul apariției anghinei pectorale, iar dacă amețiti, sunteți obosiți, vă este greață și aveți dureri în zona toracică, programați rapid un consult în cadrul centrului nostru medical ?, deoarece acestea sunt simptome care pot indica că aveți probleme cu inima.


Beneficiați de consult de specialitateGRATUIT ? dacă veniți cu bilet de trimitere ? de la medic către specialitatea cardiologie.

#HermaMedCenter #cardiologie #medical #sanatate #iasi

Dacă la nivelul firului de păr ?? apar leziuni cu conținut alb, iar zona respectivă capătă roșeață, vă așteptăm la centrul nostru medical ? pentru un consult dermatologic.

Dacă la nivelul firului de păr ?? apar leziuni cu conținut alb, iar zona respectivă capătă roșeață, vă așteptăm la centrul nostru medical ? pentru un consult dermatologic.

De ce este necesar un consult de specialitateAlături de senzația de mâncărime, usturime și durere locală poate indica prezența foliculitei, una dintre cele mai întâlnite afecțiuni dermatologice în rândul pacienților.?

Conform specialiștilor noștri ??‍⚕️ cele mai frecvente cauze care duc la apariția acestei afecțiuni sunt infecții cu diverse bacterii, folosirea unor produse prea grase, transpirarea excesivă, fricțiunea cu haine sau epilarea și rasul.


Preveniți și tratați această boală a pielii programând un consult de specialitate în cadrul centrului nostru. Puteți beneficia de consult GRATUIT ?, dacă veniți cu bilet de trimitere ? de la medic către specialitatea dermatologie.

#HermaMedCenter #dermatologie #piele #sanatate #medical