fbpx

Ne mândrim cu echipa noastră – Dr. Ramona Popovici

Astăzi dorim să vă facem cunoștință cu un nou membru al echipei noastre, doctor Ramona Popovici, medic specialist în endocrinologie.

În anul 2005 obține diploma de doctor, absolvind Facultatea de Medicină Generală din Cadurl UMF „Gr. T. Popa” Iași, iar în perioada 2006-2008 este medic rezident Medicină de Familie la spitatul Sf. Spiridon Iași.

Începând cu anul 2009 și până în anul 2013 este medic rezident endocrinologie la Clinica de Endocrinologie din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iași. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe clinici medicale din țară și a participat activ la diverse stadii de practică medicală.

Din 2018 face parte din echipa #HermaMedCenter, iar pentru a beneficia de consultații de specialitate și servicii medicale aferente specialității endocrinologie trebuie sa faceți o programare telefonică la unul din numerele 0332 443 445 sau 0751 966 812.

Dr. Ramona Popovici vă așteaptă cu servicii medicale de înaltă calitate la centrul nostru medical situat în Iași pe strada Vasile Conta nr.9.

Lăsați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpuri obligatorii *

Căutați

+
Call Now ButtonProgramează-te!