Afecțiuni diagnosticate prin Biorezonanță Magnetică

Alegeți o metodă modernă de diagnostic pentru a evalua starea dumneavoastră generală de sănătate, biorezonanța magnetică!

Diagnosticul prin biorezonață magnetică se remarcă în primul rând prin precizia sa pentru organe de până la 95% și la nivel celular de până la 85%. De asemenea un avantaj principal al acestei metode de diagnostic este dată de faptul că e nedureroasă, neinvazivă și poate fi efectuată de majoritatea pacienților, oferind o imagine de ansamblu al întregii stări de sănătate a organismului.

Monitorizarea activității inimii cu ajutorul Electrocardiogramei
Pentru a monitoriza activitatea inimii și a diagnostica eventualele afecțiuni ale acesteia, recomandăm efectuarea unei electrocardiograme.Cunoscută și sub denumirea de EKG rezultatul acesteia poate arăta dovezi ale măririi volumului inimii, semne ale unor leziuni noi sau vechi, probleme ale ritmului cardiac, semne de inflamație a scaului ce înconjoară inima sau semne ale unui flux sangvin insuficient la nivelul inimii.
Read More

Diagnostic cu ajutorul Lămpii Wood

Știați că infecțiile fungice, bacteriene, eritrasma și alte afecțiuni dermatologice se pot diagnostica într-un timp foarte scurt și fără ca metoda să fie dureroasă?

Read More

Dizenteria

Vă recomandăm să fiți atenți la condițiile de igienă în care sunt ținute alimentele, deoarece nerespectarea lor poate duce la contaminarea cu diverse bacterii precum cele care cauzează #dizenteria .

Afecțiunea reprezintă o #infecție intestinală, care se manifestă prin diaree și crampe abdominale, fiind de două feluri, în funcție de ce este cauzată. Dacă este cauzată de o bacterie numită shigella atunci vorbim de dizenterie bacilară, iar dacă e cauzată de un parazit unicelular, atunci dizenteria este amibiană.

Read More